Elementor Pro'yu para harcamadan ücretsiz olarak nasıl kullanabileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Birçok öğrenci, serbest çalışan ve WordPress'e yeni başlayan kişi, kuralları çiğnemeden veya bütçelerini zorlamadan Elementor Pro özelliklerinin kilidini açmanın bir yolunu arıyor.
İyi haber: Elementor Pro deneyiminin tamamına ücretsiz olarak ulaşmanın tamamen yasal ve açık kaynaklı bir yolu var. Buna PRO Elements deniyor.
Resmi siteyi ziyaret edin:
GitHub Deposu:

İyi haber: Elementor Pro deneyiminin tamamına ücretsiz olarak ulaşmanın tamamen yasal ve açık kaynaklı bir yolu var. Buna PRO Elements deniyor.
Resmi siteyi ziyaret edin:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
GitHub Deposu:
Elementor Pro'yu PRO Elements ile Ücretsiz Nasıl Kullanabilirsiniz?
Adım 1: Eklentiyi İndirin
PRO Elements eklentisini şu adresten indirebilirsiniz:- Resmi web sitesi:
- Veya GitHub:
Adım 2: WordPress Sitenize Kurun
- WordPress kontrol panelinize giriş yapın.
- Eklentiler > Yeni Ekle > Eklenti Yükle seçeneğine gidin.
- İndirdiğiniz ZIP dosyasını yükleyin.
- "Şimdi Yükle"ye ve ardından "Etkinleştir"e tıklayın.
3. Adım: Profesyonel Widget'larla Oluşturmaya Başlayın
Etkinleştirildikten sonra, Elementor Pro widget'larının kilidinin açıldığını fark edeceksiniz. Artık şunları yapabilirsiniz:- Gelişmiş sayfa oluşturucu araçlarını kullanın.
- Formlar ve gezinme menüleri oluşturun.
- Elementor arayüzünü kullanarak eksiksiz web siteleri tasarlayın.
- Başlıkları, altbilgileri ve arşiv sayfalarını özelleştirin.

Nelere Dikkat Etmelisiniz?
PRO Elements harika bir araç olsa da, akılda tutulması gereken birkaç önemli nokta var:
Lisanslama
- PRO Elements, GPL uyumludur ancak resmi Elementor ekibiyle bağlantılı değildir.
- Bunu kişisel, eğitim amaçlı ve ticari olmayan projelerinizde kullanabilirsiniz.
- Müşteri çalışmaları veya ticari kullanım için, tam uyumluluk sağlamak ve destek almak amacıyla resmi bir Elementor Pro lisansı satın almak daha iyidir.
Resmi Destek Yok
- Bu, resmi Elementor Pro eklentisi olmadığı için Elementor ekibinden destek alamayacaksınız.
- Hatalarla karşılaşırsanız, topluluk forumlarını veya GitHub sorunlarını kullanın.
Gelecekteki Güncellemeler Sınırlı
- Topluluk tarafından sürdürüldüğü için, Elementor Pro güncellemeleriyle her zaman %100 senkronize kalmayabilir.
- Elementor'un büyük güncellemelerinden sonra uyumluluğu kontrol edin.