Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Site Tanıtımları — Kategori Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
0   0   0
Rozetler
Tasarımcı Tasarımcı
Geliştirici Geliştirici
Yönetici Yönetici
Sistem Yöneticisi Sistem Yöneticisi
Web sitenizi, forumunuzu, blogunuzu, topluluk projenizi veya geliştirdiğiniz çevrim içi platformu Oblifex topluluğuna tanıtabilirsiniz.
Bu bölümün amacı yalnızca bağlantı bırakmak değil; projelerin keşfedilmesini, yapıcı geri bildirim alınmasını ve geliştiricilerin deneyimlerini paylaşmasını sağlamaktır.

Konu açmadan önce aşağıdaki kuralları inceleyiniz.

1. Tanıtım Konunuz Açıklayıcı Olmalıdır​

Yalnızca site adı ve bağlantı içeren tanıtımlar kabul edilmez. Projenizin ne olduğunu ve kullanıcılara ne sunduğunu kısaca açıklayın.
Tanıtımınızda mümkünse site/proje adı, site adresi, projenin amacı, içerik veya hizmet türü ve öne çıkan özellikler yer almalıdır.

2. Her Site İçin Tek Tanıtım Konusu Açın​

Aynı web sitesi veya proje için birden fazla tanıtım konusu açmayın.
Projenizde önemli bir değişiklik olduğunda yeni konu açmak yerine mevcut tanıtım konunuzu güncelleyebilirsiniz.

3. Spam ve Sürekli Konu Yükseltmek Yasaktır​

Tanıtım konusunu sürekli üst sıralara taşımak amacıyla Güncel, Up, +++ gibi anlamsız mesajlar göndermek yasaktır.
Gerçek bir güncelleme, yeni özellik veya önemli gelişme olduğunda konunuzu yeni bilgilerle güncelleyebilirsiniz.

4. Referans ve Yönlendirme Bağlantıları​

Kullanıcıları yanıltan, bağlantının gerçek hedefini gizleyen veya yalnızca gelir elde etmek amacıyla oluşturulmuş yönlendirme bağlantıları kullanılamaz.
Affiliate veya referans bağlantısı kullanılıyorsa bunun kullanıcıya açıkça belirtilmesi gerekir.

5. Zararlı ve Aldatıcı Siteler Yasaktır​

Zararlı yazılım dağıtan, kimlik avı yapan, dolandırıcılık amacı taşıyan veya kullanıcıların hesap ve kişisel bilgilerini ele geçirmeye çalışan sitelerin tanıtılması kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar kaldırılabilir ve ilgili hesaba doğrudan yaptırım uygulanabilir.

6. Yasa Dışı İçeriklere İzin Verilmez​

Yasa dışı hizmetler, çalıntı hesap/veri, korsan içerik dağıtımı veya hukuka aykırı faaliyetleri doğrudan kolaylaştırmak amacıyla kullanılan platformlar tanıtılamaz.
Ayrıca Oblifex genel topluluk kuralları bu bölümde de geçerlidir.

7. Başkasına Ait Projeleri Kendi Projeniz Gibi Tanıtmayın​

Size ait olmayan bir projeyi tanıtabileceğiniz durumlar olabilir ancak projenin sahibi veya geliştiricisi olduğunuz izlenimini vermeyin.
Başkasına ait içerik, tasarım veya projelerin sahipliği konusunda yanıltıcı beyanda bulunulması yasaktır.

8. Yapıcı Eleştirilere Açık Olun​

Site Tanıtımları bölümü aynı zamanda topluluktan geri bildirim alabileceğiniz bir alandır.
Diğer üyeler tasarımınız, kullanılabilirlik, performans veya projenizin genel yapısı hakkında eleştiride bulunabilir. Eleştiriler saygılı olduğu sürece yalnızca olumsuz olduğu gerekçesiyle kaldırılmaz.
Aynı şekilde proje sahiplerinin de geri bildirim veren üyelere karşı saygılı davranması gerekir.

9. Başka Siteleri Kötüleyerek Tanıtım Yapmayın​

Projenizi öne çıkarmak amacıyla rakip veya benzer sitelere yönelik karalama, asılsız suçlama veya saldırı içeren tanıtımlar yapmayın.
Projenizi kendi özellikleri ve sunduğu avantajlar üzerinden tanıtın.

10. Yönetim Tanıtımları Denetleyebilir​

Oblifex yönetimi kurallara aykırı, yanıltıcı, düşük kaliteli veya topluluk güvenliği açısından risk oluşturduğunu değerlendirdiği tanıtımları inceleyebilir, düzenleyebilir, kilitleyebilir veya kaldırabilir.
Bir sitenin bu bölümde tanıtılmasına izin verilmesi, Oblifex'in o siteyi onayladığı, doğruladığı veya tavsiye ettiği anlamına gelmez.

💡 Kaliteli tanıtım daha fazla ilgi görür​

Sadece bağlantı bırakmak yerine projenizin hikâyesini, amacını ve özelliklerini anlatın. Ekran görüntüleri eklemek ve topluluktan hangi konularda geri bildirim istediğinizi belirtmek tanıtımınızın daha faydalı olmasını sağlar.

İyi tanıtımlar!
Oblifex Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Telegram kanalımız

Önemli konulardan ilk sen haberdar ol. Yeni konular anında Telegram kanalımıza düşüyor.

4 üye

Kanala katıl

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri